Workshop voer: van WDVE, VEM en FOP naar praktisch rantsoen

Van WDVE, VEM en FOP naar praktisch rantsoen

Duurzaam Bodembeheer Utrecht West is een project gericht op kringlooplandbouw in Utrecht West. Het is gericht op melkveehouders die kunnen deelnemen in studiegroepen kringlooplandbouw en daarnaast heeft het project tot doel om beloningssysteem te ontwikkelen voor prestaties van boeren op het gebied van milieu en klimaat. Vanuit dit project worden de aankomende tijd verschillende workshops gegeven. 

Op maandag 20 oktober wordt er een ochtend workshop (10:00 tot 12:00) georganiseerd op het bedrijf van de fam Boer in Kamerik. Hier zal Erik Smale (Boerenverstand) ingaan op de praktische kant van voeding. Bij deze workshop wordt extra aandacht geschonken aan de inpassing van beheers-/natuurland in het rantsoen. Iedereen verzocht om zelf ook kuil analyses en een recente MPR mee te nemen, want ook hier valt veel van te leren! De ochtend zal vooral van praktische aard zijn, schone schoenen/laarzen en kleding passend bij het weer is aanbevolen.

Iedereen is om 10:00 van harte welkom aan de Mijzijde 151 te Kamerik In verband met de koffie wordt vooraf aanmelden op prijs gesteld, dit kan naar erik@boerenverstand.org
Print
0 Reacties

Beheerder websiteBeheerder website

Andere items van Beheerder website

Contact auteur

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x