Projecten

Om te zorgen dat melkveehouders die bij PPP Agro Advies klant zijn, altijd over de meest actuele kennis en inzichten vanuit het onderzoek kunnen beschikken, is PPP Agro Advies heel actief in projecten. PPP Agro Advies neemt daarom deel aan verschillende landelijke en regionale projecten voor zowel overheden als onderzoeksinstellingen. Resultaten worden gepubliceerd in vakbladen en gedeeld met melkveehouders door innovatiedagen te organiseren.

De Utrechtse Waarden

Auteur: Beheerder website/maandag 19 mei 2014/Categorieën: Projecten

De Utrechtse Waarden
De Gebiedscommissie de Utrechtse Waarden wil in de komende jaren actief aan de slag met het thema duurzame landbouw. Er zijn middelen beschikbaar om projecten te gaan uitvoeren in de komende periode. LTO-Noord en twee ANV’s zijn lid van de Gebiedscommissie en willen nu een concretiseringslag maken naar projecten.


Het is belangrijk dat er projecten komen waar zoveel mogelijk belangstelling voor bestaat. Hiervoor is in de afgelopen zomerperiode een peiling uitgevoerd waarin aan de agrariërs zelf om hun ideeën en voorkeuren werd gevraagd. Dit geeft namelijk de grootste kans op projecten waar de ondernemers wat mee kunnen op hun bedrijf. De peiling is uitgevoerd door Wytze Brandsma van Bureau  LaMi en Barend Meerkerk van PPP-Agro Advies.

www.utrechtsewaarden.nl
Print

Aantal views (2087)/Reacties (0)

Beheerder website

Beheerder website

Other posts by Beheerder website
Contact auteur

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x