Vacature: ’Enthousiaste Adviseur Rundveehouderij’

PPP-Agro Advies West is het toonaangevende adviesbureau voor technische en strategische adviezen voor de melkveehouderij in West Nederland. Onze adviseurs zijn ervaren experts, geven praktijkgerichte adviezen en zorgen voor maximale persoonlijke aandacht. Onze klanten zijn zowel melkveehouders als andere partijen. Met 12 adviseurs werken wij dagelijks aan méér Perspectief Pegels en Plezier voor onze ruim 800 klanten.

De functie
Als adviseur rundveehouderij zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit het onderhouden van de relatie met bestaande klanten en het uitbouwen van het netwerk . Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenkring. Het geven van technische en bedrijfseconomische adviezen is de basis van de functie. De adviezen worden zowel individueel als in groepen gegeven. Het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in projecten en opdrachten voor collega’s zullen een onderdeel van je werk zijn. Een hoge kwaliteit van het advies is voor ons erg belangrijk. 

Wij vragen
- 3-5 jaar werkervaring
- een agrarische HBO- of WO-opleiding 
- initiatief, enthousiasme en zelfstandigheid
- een pro-actieve en resultaatgerichte instelling
- vernieuwend (innovatief) kunnen denken en handelen
- klantgerichte werkhouding en vertrouwen kunnen opbouwen
- sociaal vaardig, analytisch denkvermogen en overtuigingskracht
- dat je woonachtig bent in West Nederland of je daar wilt vestigen

Wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie in een plezierige en informele werkomgeving. We geven vrijheid in de functie met daarbij veel uitdaging en afwisseling. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om door te groeien waarbij persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Als adviseur werk je niet alleen samen collega’s, maar ook met onderzoekers en andere partijen.
Afhankelijk van je werkervaring en opleiding wordt het salaris bepaald.


 

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen Klaas de Jong (06-17552127). Meer informatie over PPP-Agro Advies is terug te vinden op onze website www.ppp-agro.nl

Sollicitatie

Heb je zin in deze functie? Richt je sollicitatie en C.V. aan Klaas de Jong. Via volgend mail adres k.de.jong@ppp-agro.nl


Print
0 Reacties

Categorieën: Nieuws, PersoonlijkAantal views: 1035

Tags: Adviseur rundveehouderij

Klaas de JongKlaas de Jong

Andere items van Klaas de Jong

Contact auteur

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x