Wie is PPP-Agro Advies


PPP-Agro Advies bestaat sinds 2004 in Nederland en is opgericht door Menno Kamminga in het noorden van het land. In 2007 is ook in West Nederland PPP-Agro Advies West gestart en is opgericht door Linda Brouwer, Klaas de Jong, Sjon de Leeuw en Barend Meerkerk. In 2010 is in Zuidoost Nederland vervolgens Jan van Middelaar gestart met PPP-Agro Advies ZuidOost.

PPP staat voor Perspectief, Plezier en Pegels. Volgens ons de drie belangrijkste pijlers in het ondernemerschap. Daarom de drie P’s in een goede verhouding in en om uw onderneming. Persoonlijke kwaliteit bepaalt de kwaliteit van de organisatie! Zie ook onze visie en missie

Met onze 15 ervaren medewerkers geven wij advies en begeleiding op een hoog kennisniveau. Door de grote ervaring zijn wij praktijkgericht.

Zie hiervoor ook onze diensten.

De werkgebieden van PPP-Agro Advies zijn met name Groningen, Zuid-Nederland, Drenthe, Noord Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Kies net als de ruim 1000 melkveehouders in Nederland die al gebruik maken van onze aanpak op uw bedrijf ook voor de unieke PPP-aanpak bij bedrijfsbegeleiding en bedrijfsontwikkeling, Wij nodigen u van harte uit kennis met onze adviseurs te maken en te bespreken wat wij ook voor u kunnen betekenen!

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek
Bekijk ons team
Bekijk onze missie